Support

Diverse

Trenger du hjelp?

Hvis du trenger hjelp eller service på TAGARNO-produktet ditt, er du alltid velkommen til å ringe oss. Noen ganger kan vi hjelpe deg pr. telefon, så du kan komme i gang igjen med det samme. Andre ganger kommer en av våre serviceteknikere forbi for å hjelpe deg på stedet. Dette vil alltid skje i samråd med synskontakten din eller kommunen, så det er en god idé å kontakte dem først, hvis du får problemer med TAGARNO-produktet ditt.

Fjernhjelp PC

TAGARNO har nå mulighet til å gi deg hjelp direkte på PC´en din, over en sikker linje. Last ned og lagre filen nedenfor (lenke nederst på denne siden).

Etter nedlasting klikker du på filen "TAGARNO_fjernhjelp.exe".

Ring deretter TAGARNO på telefon: 23 21 55 59, spør etter Johne Malmedal eller Bjørn Christophersen, og oppgi ID og passord som dukker opp i programmets dialogboks, så kan vi gå inn på din PC og rette opp i eventuelle feil.

Koblingen opprettes over en sikker linje. All informasjon behandles konfidensielt og vi har selvfølgelig streng taushetsplikt. Vi lagrer ditt ID nummer, men det lages et nytt passord hver gang du åpner fjernhjelpprogrammet. Hvis du trenger hjelp igjen, oppgir du det nye passordet.

Hent TAGARNO fjernhjelp