I jungelen av sider som finnes på nett, kan det være vanskelig å finne en som dekker akkurat ditt behov. Men vi skal fortelle deg hva du kan forvente å finne hos oss. Denne siden handler om produkter og tjenester for mennesker med synshemninger, da dette er et tema vi er svært opptatt av. Hvis du lurer på noe innenfor dette, er sjansen stor for at du finner svaret på det ved å lese våre innlegg.

Hva kan du lese om?

Hva kan du så lese om hos oss? Jo, her på tagarno.no finner du blant annet informasjon om kikkerter for barn, og hvordan dette kan være et godt hjelpemiddel for de aller minste. Du finner også informasjon om Aipoly Vision, som er en app som er laget for svaksynte – og som mange kan få glede av. Videre skriver vi om hvilke TVer svaksynte bør velge, og vi forklarer hva en lese-TV er.

Med andre ord, her på siden finner du mye forskjellig innhold tilrettelagt for svaksynte og deres nærmeste. Vi synes det er spesielt spennende med ny teknologi som kan hjelpe denne gruppen mennesker, og har derfor stort fokus på akkurat dette når vi skriver.

Vi håper du finner ny og nyttig informasjon i våre innlegg, da disse er skrevet for nettopp deg – og andre i din situasjon.

Du må gjerne også komme tilbake senere – da vi oppdaterer bloggen jevnlig. Her skal du hele tiden få oppdatert informasjon om produkter og tjenester for mennesker med synshemninger.